Індонезія вводить нові правила для туристів

image

Індонезія вводить нові правила для туристів через спалах віспи мавп, що була оголошена Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу. Відтепер усі, хто планує поїздку до країни, зокрема на популярний курорт Балі, мають обов’язково заповнити електронну форму SATUSEHAT Health Pass перед поїздкою.

Форму можна заповнити онлайн без необхідності встановлювати окремий додаток. Достатньо зайти на сайт, ввести потрібну інформацію, зберегти QR-код і пред’явити його на контролі після прибуття.

SATUSEHAT Health Pass включає питання щодо стану здоров’я туриста, його поїздок за останні три тижні та можливих симптомів, таких як гарячка чи висип. У разі виявлення симптомів віспи мандрівника можуть направити на додаткове обстеження або лікування в лікарні.

Ці заходи були впроваджені у зв’язку з швидким поширенням нового штаму віспи мавп за межами Африки, що викликало стурбованість серед міжнародних експертів. Уряди різних країн, зокрема Індонезії, приймають додаткові заходи для зниження ризику поширення вірусу та забезпечення безпеки туристів і місцевих жителів.

Схожі записи: