НОВА ЕКОЛОГІЧНА ПРОГРАМА В КОПЕНГАГЕНІ: ОТРИМАЙТЕ БОНУСИ ЗА ДОБРІ СПРАВИ

image

Копенгаген славиться не лише своїми розкішними пам’ятками, а й величезною кількістю парків і скверів. Не дарма місто вважається найзеленішим та найекологічнішим у Європі. Влада столиці Данії розробляє та підтримує багато різноманітних програм, спрямованих на захист навколишнього середовища. Одна з них, CopenPay, працюватиме з 15 липня до 11 серпня. Цей пілотний проєкт пропонує спеціальну винагороду для туристів та місцевих мешканців за їх екологічні дії.

Вважаєте, що проїхатися велосипедом або прогулятися пішки краще, ніж поїздка автомобілем, допомагаєте прибрати в парку або на міській фермі – отримуйте бонуси у вигляді безплатної екскурсії в підземний артпростір Cisternerne, обідів у екокафе Øens Have та Bane Gaarden, напоїв у Level Six й Kanal і не тільки. Але для підтвердження своєї участі в програмі потрібні відповідні квитки або фотографії.

На спеціальній інтерактивній карті можна знайти всі визначні пам’ятки міста, що беруть участь у програмі CopenPay та подивитися, як саме і за які екологічні дії вони дають бонуси. Але на деяких локаціях кількість місць обмежена і потрібно бронювати місця заздалегідь.

«За допомогою CopenPay ми даємо людям можливість спробувати більше, ніж пропонує Копенгаген, і водночас наносити менше навантаження на нашу планету. Йдеться про створення значних і незабутніх вражень, які є приємними та екологічно безпечними», – говорить про програму Міккель Ааро Гансен, генеральний директор Wonderful Copenhagen.

Схожі записи: